Gessica SaccaGessica Dancewear

De danswinkel Gessica Dancewear, voorheen Papillon Alkmaar is al vele jaren een begrip bij dansers in heel Noord-Holland. De sfeervolle winkel, gevestigd in het hartje van Alkmaar, wordt liefdevol gedreven door Gessica Saccà.

gessicagessica

gessica

Als klein meisje droomde Gessica al van een carrière in de danswereld. Na vele jaren intensief met dansen bezig te zijn ontwikkelde zij ook een passie voor alles daaromheen; de danskleding, de spitzen, alles wat je nodig hebt om te kunnen dansen. Gessica zette haar droom om in werkelijkheid toen zij haar eigen danswinkel opende in Alkmaar. Zij is nu al vele jaren het kloppende hart van danswinkel Gessica Dancewear.

Tussen alle dansartikelen voelt ze zich helemaal thuis. Ze kan zich dan ook niet voorstellen dat ze iets anders zou verkopen dan dit. "Ik doe dit alleen omdat ik zo van dansen hou". Met al haar passie voor dans en haar opgedane ervaring kan zij iedereen vakkundig helpen in de winkel, of dit nu gaat om de laatste mode in balletkleding of het aanmeten van een eerste paar spitzen. Iedereen kan rekenen op een goed en professioneel advies.

Kwaliteit staat in de winkel altijd voorop. De kleding moet functioneel zijn, maar moet er uiteraard ook mooi uit zien. Gessica zoekt de beste en mooiste spullen uit om in haar winkel te verkopen. Veel van deze artikelen komen van het dansmerk Papillon, maar andere merken zijn ook goed vertegenwoordigd; waaronder de merken Bloch, Wear Moi en So Danca.

zwart wit foto ballerina

Gratis verzending bij besteding van minimaal 75 euro

ballerina in zwartwit

ballerina