In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt.

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij een bestelling plaatst, contact opneemt via het formulier of een account aanmaakt op de website. Echter alleen benodigde gegevens om een bestelling te kunnen leveren of contact op te nemen, zoals je naam, e-mailadres, telefoonnummer en adres zullen worden gevraagd en bewaard.

De website en email van Gessica Dancewear worden gehost door MijnDomein. Jouw bewaarde gegevens zullen op de servers van MijnDomein worden opgeslagen.

De website maakt gebruik van het content managementsysteem Prestashop. Om hier te kunnen komen en de opgeslagen gegevens te kunnen inzien wordt gebruikt gemaakt van een wachtwoord.

Mochten de gegevens die wij hebben opgeslagen niet meer juist zijn omdat je bijvoorbeeld bent verhuisd, dan kan je ten aller tijde contact met ons opnemen zodat wij je gegevens weer juist kunnen verwerken.

Je kan ook opvragen welke informatie we nou precies van jou opslaan, dan sturen we je een pdf toe met hierin al jou gegevens die in het systeem staan.

Natuurlijk mag je ook beslissen dat je informatie die opgeslagen is bij ons gewist wordt uit ons systeem.

Je kan altijd contact opnemen met ons hierover:

Gessica Dancewear
Langestraat 1-B
1811 JA Alkmaar
072 - 515 62 30

Gratis verzending bij besteding van minimaal 75 euro

ballerina in zwartwit

ballerina